Gamebasics/OSM verlengt hoofdsponsorschap

  • 25 april 2016
Ondertekening contract Gamebasics/OSM

Businessclub DSO; Vanaf links: Jaap Pronk (Businessclub DSO), Jeroen Derwort (Gamebasics/OSM), Ron Lamboo (Businessclub DSO), Frank Tijhuis (Gamebasics/OSM)

Tijdens de jaarlijkse Gala-avond heeft hoofdsponsor Gamebasics, creator van het voetbal manager spel “Online Soccer Manager”, een vernieuwd 3-jarig contract ondertekend als hoofdsponsor van svDSO.

“De prettige relatie en goede invulling van het contract de afgelopen 3 jaar zijn de belangrijkste redenen om de sponsoring met DSO te continueren. Ondanks dat de spelers van het spel zich over de hele wereld bevinden houden we als Zoetermeers bedrijf graag contact met de voetbalsport in Zoetermeer, hoe kan dat beter dan voor DSO te kiezen.”

Namens de Businessclub en svDSO willen wij Gamebasics/OSM bedanken voor het vertrouwen en kijken uit naar wederom een succesvolle samenwerking!

Over Gamebasics/OSM

Gamebasics streeft ernaar alle voetballiefhebbers wereldwijd het gevoel te geven dat ze manager zijn van hun favoriete voetbalclub. Elke dag en overal. Dit willen we bereiken door een game ervaring te bieden die authentiek, laagdrempelig en uitdagend is.

Contactgegevens

Buitenom 263
2711 KB Zoetermeer

079 – 341 4450
info@gamebasics.nl
www.gamebasics.nl (Corporate)
www.onlinesoccermanager.nl (Game)