Nieuwe sponsor: Grando Keukens & Bad

  • 25 april 2016

Grando-Keukens-&-BadRecent verbond Grando Keukens & Bad uit Hazerswoude-Dorp zich als bordsponsor aan onze Businessclub. Namens Businessclub DSO heten wij Grando Keukens & Bad van harte welkom en kijken uit naar een prettige en langdurige samenwerking

Over Grando Keukens & Bad

Een nieuwe keuken of badkamer koopt u niet iedere dag. Dat begrijpen wij bij Grando Keukens & Bad Hazerswoude-Dorp maar al te goed. Het is belangrijk ideeën op te doen, u te laten inspireren en daarbij een persoonlijk advies op maat te krijgen. Wij gaan graag samen met u aan de slag om uw droomkeuken en – badkamer samen te stellen. Uiteraard volgens uw wensen, woonsituatie en de laatste trends. In de showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom bij Grando Keukens & Bad Hazerswoude-Dorp. Ondernemer Johan Groenendijk en zijn adviseurs staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Graag tot ziens bij Grando Keukens & Bad Hazerswoude-Dorp.

Adresgegevens

Frankrijklaan 4
2391 PX Hazerswoude-Dorp
017 223 63 23
hazerswoude-dorp@grando.nl
www.grando.nl