Sponsor: Assa Abloy

  • 1 januari 2016

Logo: Assa AbloyHartelijk welkom bij ASSA ABLOY Entrance Systems – eén adres voor alle toegangsoplossingen

Soepel werkende deuren zijn een must voor ieder succesvol bedrijf. Dat geldt ook voor soepel verlopende relaties. Dankzij de combinatie van merken, oplossingen en kennis is ASSA ABLOY Entrance Systems de partner die u nodig hebt als het gaat om alle aspecten van toegangsautomatisering.

ASSA ABLOY Entrance Systems is ’s werelds meest uitgebreide leverancier van automatische deuren.
Wij benaderen binnen het project de complete stroom van personen en goederen en creëren deuroplossingen met de optimale balans tussen kosten, kwaliteit en levensduurprestaties.

ASSA ABLOY Entrance Systems – businessarea’s en productmerken

Vandaag de dag hebben wij een sterk portfolio van wereldwijde merken onder één dak, met ieder een overvloed aan kennis. Besam, Crawford, Megadoor en Albany zijn merken die al tientallen jaren marktleiders zijn in hun vakgebied. Ieder hebben ze een sterke geschiedenis van bewezen oplossingen en buitengewone kennis over service voor industriële, personen- en buitengewone deuren.

Onze oplossingen vormen een totaalaanbod voor de voor-, achter- en binnenkant van uw gebouw. Onze gecombineerde aanpak stelt ons in staat om de beste oplossing te bieden voor uw totale deurbehoeftes.

ASSA ABLOY Entrance Systems is een divisie binnen ASSA ABLOY, de wereldleider in vergrendeling en ontgrendeling van deuren.
 

Adresgegevens

 
Kelvinstraat 9
1704 RS Heerhugowaard

www.assaabloyentrance.nl
ton.van.den.berg@assaabloy.com